the drive to do it

Welkom bij de Drive to Do it (DTDI) Foundation!

 

Ons doel is om het welzijn van kwetsbare vrouwen in de Benelux te verbeteren door hen
toegang te bieden tot sport, gezondheidsprogramma's en een ondersteunende
gemeenschap.

 

Wil jij weer compleet in je eigen kracht komen te staan? Kijk dan verder.

about Hadewig

Mijn naam is Hadewig en ik ben de oprichter van ‘the Drive to do it’. Ik wil graag met jullie delen waar onze stichting voor staat en waarom het zo belangrijk voor mij is.

Mijn liefde voor sport begon al in mijn kindertijd. Het bracht me plezier, passie en rust. Echter, bij de geboorte van mijn eerste kind kreeg ik een hernia, die mij vijf jaar lang onophoudelijke pijn bezorgde.

Na een operatie pakte ik het trainen weer op met mijn fysiotherapeut. Helaas ging het weer mis en stond ik voor een nieuwe operatie. Maar ik besloot anders: zelf trainen. En door consistent te blijven trainen, merkte ik dat mijn spieren sterker werden en mijn natuurlijke herstelproces begon.

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal ervaarde ik wat voor kracht sporten mij gaf. Tijdens een gewelddadige relatie, waarbij ik dagelijks emotioneel misbruikt werd, vond ik mijn levensvreugde en kracht terug door te blijven sporten.

Deze ervaringen hebben mij geleerd dat sporten de sleutel kan zijn om weer in je eigen kracht te komen. En dat is wat ik elke vrouw gun. Hoe moeilijk de situatie ook is, de eerste stap begint bij jezelf.

Omdat het voor sommige vrouwen onbetaalbaar blijkt om deze eerste stap te zetten, wil ik deze vrouwen helpen door ze gratis sportfaciliteiten aan te bieden. Daarom heb ik ‘the Drive to do it’ opgericht.

 

Onze stichting zal opereren als een particuliere non-profitorganisatie, gericht op vrouwen van 20-55 jaar in de Benelux. Ons doel is het bevorderen van sportparticipatie en gezonde ontwikkeling onder vrouwen met een laag inkomen.
We zullen nauw samenwerken met lokale gemeenschappen, sportclubs en diverse partners om toegankelijke en effectieve programma's te garanderen.